Web Analytics Made Easy -
StatCounter

A BDSM SZOBA

Próbáljon ki egy új élményt a szobánkban a BDSM gyakorlatok számára.

Itt megtalálja a kényszer, az alávetés és az uralom eszközeit, például láncokat és bilincseket, ostorokat, pelyheket és verőket.

A SZOBÁK SZEMÉLYESEK A PÁROK MAGÁNHASZNÁLATÁRA is

Minden eszközt minden használat után fertőtlenítenek

MISTRESS

Megparancsolja, leigázza, örömében kacagtat.

Az úrnő dominanciában betöltött szerepe nagyrészt magától értetődik: tekintélypozícióban van egy olyan férfi vagy nő felett, aki alá van vetve, és aki ténylegesen vállalja a rabszolga szerepét - mindazzal együtt, ami vele jár. Az úrnő rabszolgája felett fennálló hatalmát alapvetően két fő tényező korlátozza: maga az úrnő vágyai és a rabszolga által használt "biztonságos szó" használata. A BDSM-ben az úrnő és a rabszolga kapcsolata kölcsönös bizalom eredménye, valamint minden ízlés és preferencia mélyreható és őszinte ismerete, szexuális vagy egyéb módon, ha ezt a tulajdonos kívánja.

JÁTÉK ÉS EGYÉB pajkos játékok

A NŐVÉR

prosztata MASSZÁZS

CROSS DRESSING

THE DRAG

GOLDEN SHOWER

LEAD INTO GOLD

FOOT FETISH

FORBIDDEN PLEASURE

LEATHER & LATEX

A SECOND SKIN

SPANKING

Isteni büntetés

HÍVJON INFORMÁCIÓT

Ha azt a kis extrát keresi

Mi a fétised?

Minden jog fenntartva © 2018 Pompeii Gentlemen's Club. A webhelyen nyújtott szolgáltatások Svájcra korlátozódnak. Klub kantoni engedély szam. 80510, 2012. október 3. Az LProst szerint üzemeltetésre engedélyezett helyiségek. A ábrázolt emberek modellek, és hasonlóságukat csak illusztráció céljából használják.