Web Analytics Made Easy -
StatCounter

CAMERA BDSM

Ìncercați o nouă experiență în camera noastră dedicată practicilor BDSM.

Aici veți găsi instrumente de constrângere, supunere și dominație, cum ar fi lanțuri și cătușe, bici, floguri și palete de bătăi.

CAMERA DISPONIBILĂ ȘI PENTRU UTILIZARE PRIVATĂ DE CUPLI

TOT ECHIPAMENTUL ESTE DEZINFECTAT DUPĂ FIECARE UTILIZARE

MISTRESS

Ea vă va porunci, vă va subjuga, vă va face să vă zvâcniți cu încântare.

Rolul amantei în dominație se explică în mare măsură: ea se află într-o poziție de autoritate asupra unui bărbat sau femeie care îi este supus și care își asumă efectiv rolul de sclav - cu tot ceea ce presupune. Puterea pe care amanta o are asupra sclavului său este în esență limitată de doi factori principali: dorințele stăpânei însăși și utilizarea unui „cuvânt sigur” de către sclav. În BDSM, relația dintre amantă și sclavă este rezultatul încrederii reciproce, precum și o cunoaștere profundă și sinceră a fiecărui gust și preferință, sexuală sau altfel, dacă acest lucru este dorit de către proprietar.

JOACA ROLULUI ȘI ALTE JOCURI NAUGHTY

THE NURSE

prostatic MASSAGE

CROSS DRESSING

THE DRAG

GOLDEN SHOWER

LEAD INTO GOLD

FOOT FETISH

FORBIDDEN PLEASURE

LEATHER & LATEX

A SECOND SKIN

SPANKING

DEVINE PUNISHMENT

APELAȚI LA INFORMAȚII

Dacă sunteți în căutarea extra

Care este fetișul tău

Copyright © 2018 Pompeii Gentlemen’s Club. Toate drepturile rezervate. Serviciile oferite prin intermediul acestui site web sunt destinate exclusiv Elveției. Persoanele reprezentate sunt modele, iar asemănarea lor este utilizată numai în scop ilustrativ. Local autorizat pentru funcționare conform LProst.